FÖRENINGSNYTT:

MEDLEMSKORT 2007
Ni som har betalat in årets medlemskap kan hämta era kort i entrén under kvällen.

ARRANGÖRER SÖKES!

Vi i styrelsen för föreningen Voxmusik har en önskan att arrangera fler konserter vid sidan av Woxstockfestivalen, det vi kallar för Voxklubb. Vi vill att folk som bor i Edsbyn och dess omnejd ska få ta del av både etablerade och oetablerade artister inom rock och popgenren fler gånger per år än bara på Woxstock. Vi vill nu skapa en arrangörsgrupp för att genomföra detta. Därför söker vi nu personer som känner sig engagerade att anordna konserter tillsammans med oss.

Vi söker efter personer som:
- Är över 18 år
- Har ett stort musikintresse
- Ställer upp på att jobba ideellt
- Tycker om att fixa fester

Känner du dig manad att göra det här tillsammans med oss? Tveka inte över att höra av dig. Skicka ett mail till info@woxstock.com och berätta lite om dig själv så lovar vi att vi hör av oss. Detta är en chans att skaffa dig mer erfarenheter (ja, man kan skriva med detta arbete i sitt CV), träffa nya människor och framför allt ha grymt kul!

NÄSTA ARRANGEMANG:
 
PERSSON & LIND
Support: Daniel Rohlin, 52 Billy
Lörd 3/11, Edsbyns Hotell, 21-01
Entré 100kr / Mat+Entré 200 kr (serveras kl.20:00)
Bordsbest. 0271-21240
Åldersgräns 18 år

Persson & Lind
Per Persson och Magnus Lind behöver väl ingen närmare presentation. Per är frontmannen i det numer nästan klutförklarade bandet Perssons Pack. Magnus Lind är enligt Per världens bästa rock n' roll dragspelare. Ni som var och såg Perssons Pack på Edsbyns hotell i vintras kommer väl ihåg vilket drag det var? Förutsättningarna finns att det blir lika bra denna gång.
Hemsida
: www.perssonspack.com

Daniel Rohlin
Så här skriver han om sig själv: ”Inget vidare på att marknadsföra sig”, är mitt indiannamn. Men jag har skrivit låtar sen barnsben och har nu en ansenlig mängd som jag tycker gör sig bättre i andras öron än i mina pärmar och på mina gamla snart avmagnetiserade (och borttappade) kassettband. Och inte mycket kan gå fel så länge man följer vissångartraditionens gamla devis: Ingen oförrätt är för liten och obetydlig för att vara värd att skriva en klagosång över och inget politiskt eller historiskt skeende för stort för att kunna förklaras med ett slagfärdigt rim eller två. Hoppas låtarna bereder er nöje.
MySpace: www.myspace.com/danielrohlin

52 Billy
52Billy (Five to Billy) Är Flästasonen Andreas Fredrikssons soloprojekt. Han sjunger annars i Franzis och The Louis Cyphre Band och på sommaren i De Märkvärdiga.

Här blandar han självsäkert sprängfärdiga tolkningar av både klassiska och mer okända poplåtar med eget nyskrivet material. Med sig har han musiker från musiklinjen på Storviks Fhsk.