VOXKLUBB:
Voxklubb är en rockklubb som arrangeras av föreningen Voxmusik på olika ställen i bygden. Klubben har för avsikt att skapa en scen för lokala och mer eller mindre kända artister i Edsbyn och att ge musikintresserade människor en klubb att gå till när man vill lyssna, se och uppleva bra musik.
Vill du hjälpa till att arrangera dessa kvällar, skicka ett mail till info@woxstock.com.
 
ARRANGEMANG:

PERSSON & LIND
Support: Daniel Rohlin, 52 Billy
Lörd 3/11, Edsbyns Hotell, 21-01
Entré 100kr / Mat+Entré 200 kr (serveras kl.20:00)
Bordsbest. 0271-21240
Åldersgräns 18 år

Persson & Lind
Per Persson och Magnus Lind behöver väl ingen närmare presentation. Per är frontmannen i det numer nästan klutförklarade bandet Perssons Pack. Magnus Lind är enligt Per världens bästa rock n' roll dragspelare. Ni som var och såg Perssons Pack på Edsbyns hotell i vintras kommer väl ihåg vilket drag det var? Förutsättningarna finns att det blir lika bra denna gång.
Hemsida
: www.perssonspack.com

Daniel Rohlin
Så här skriver han om sig själv: ”Inget vidare på att marknadsföra sig”, är mitt indiannamn. Men jag har skrivit låtar sen barnsben och har nu en ansenlig mängd som jag tycker gör sig bättre i andras öron än i mina pärmar och på mina gamla snart avmagnetiserade (och borttappade) kassettband. Och inte mycket kan gå fel så länge man följer vissångartraditionens gamla devis: Ingen oförrätt är för liten och obetydlig för att vara värd att skriva en klagosång över och inget politiskt eller historiskt skeende för stort för att kunna förklaras med ett slagfärdigt rim eller två. Hoppas låtarna bereder er nöje.
MySpace: http://www.myspace.com/danielrohlin

52 Billy
52Billy (Five to Billy) Är Flästasonen Andreas Fredrikssons soloprojekt. Han sjunger annars i Franzis och The Louis Cyphre Band och på sommaren i De Märkvärdiga.

Här blandar han självsäkert sprängfärdiga tolkningar av både klassiska och mer okända poplåtar med eget nyskrivet material. Med sig har han musiker från musiklinjen på Storviks Fhsk.

GENOMFÖRDA ARRANGEMANG:

2007

WOXSTOCK - Efterfesten
På scen: Bullegrims Band med gäster
Lörd 29/9, Röda Bonden
Entré 50kr / 30kr för medlemmar
Abonnerat kl. 19-21, eftersläpp kl. 21
Åldersgräns 18 år.

Efterfesten
Ni som hjälpte till och arbetade före och under Woxstockfestivalen vill vi tacka genom att bjuda in er på en middag på Röda Bonden. Vi samlas kl.19 för ett ha en trevlig stund med mat och kanske en och annan överraskning. Ni som vet med er att ni jobbat och vill komma måste anmäla er.
Anmälan sker till: Maria Nilsson på tel: 070-338 02 21(skicka sms med namn) eller maila till: mariafri@hotmail.com

Bullegrims Band
Bullegrims Band har funnits sedan 2002 har har sedan starten varit ett band som ständigt förändras. Medlemmar har kommit och gått och ibland har bandet helt försvunnit för att ett halvår senare dyka upp igen. Sångaren/låtskrivaren JP Falköga från Arbrå har dock alltid funnits med.

Fiolspelmannen Anders Moberg står bakom en stor dos av deras alldeles egna sound. Folktonen har alltid funnits där och plockar godbitar från flera av världens hörn. Men allra hårdast sitter den Hälsingska roten.

Hans Andersson tillför ett intensivt gitarrspel och jämnar ut till ett flytande sväng.

Vissa dagar har Bullegrims full sättning med elektricitet och trumma och andra dagar liten akustisk sättning. Här i Edsbyn kommer den sistnämnda. Dessutom kommer lite lurviga gäster att dyka upp.

Hemsida: www.bullegrims.com
Myspace: www.myspace.com/bullegrims

Ulf Stureson + band
Support: Sonny Bonnets Orkester
Långfredag 6/4, Röda Bonden
Entré 100kr / Mat+Förköp 200 kr
Förköp säljs på Röda Bonden (inkl. mat)
Åldersgräns 18 år. Specialpriser i baren för Voxmusiks medlemmar.

Ulf Stureson
Den gamle Traste Lindéns Kvintett basisten Ulf Stureson släpper sitt fjärde soloalbum 4/4 och det ska så klart firas med pompa och ståt. Ulf har gjort två bejublade konserter på Woxstock. Denna gång kommer han uppbackad av tre killar från Göteborg, där även hans nya skiva är inspelad av Björn Olsson (ex. Soundtrack of our lives, Union Carbide Prod.).
Läs mer på: www.myspace.com/ulfstureson

Sonny Bonnets Orkester
Tomas Olssons soloprojekt Sonny Bonnet har fått en ny skepnad och ett nytt band. Nu för tiden är texterna på svenska och Orkestern är hämtad från Bullegrims Band. Men det handlar fortfarande om den lantortsinspirerande countryrocken som ligger honom närmast hjärtat.
Hemsida: www.sonnybonnet.com

PERSSONS PACK
Fred 26/3, Hotell Edsbyn, 21-01
Entré 100kr / Mat+Entré 200 kr (serveras kl.20:00)
Bordsbest. 0271-21240
Åldersgräns 18 år

På Woxstockfestivalen i somras stod Per Persson & Bandet på scenen. Helt oanmäld för oss arrangörer dök Magnus Lind upp med sitt dragspel och gästade Persson. Lind är numer alltid med när Persson spelar och det gamla namnet Perssons Pack är återinfört. Det är med glädje vi presenterar Perssons Pack ”opluggat” på Hotell Edsbyn och ser fram emot en oförglömlig kväll med sånger om Hanna, Fribacka väg och Tusen dagar härifrån.

Hemsida: www.perssonspack.com


2006
1 Juli

WOXSTOCKFESTIVALEN
Öjeparken, Edsbyn kl. 16-01
Entré: 60kr ungd. /100kr för vux.


På scenen står:
19:00 Showroom Dummies
19:45 My Favourite Moonboots
20:30 Hank Lennart (Jähkel)
21:30 Per Persson & Bandet
22:30 Tommy the Gun & CBO
23:15 Laakso
00:00 Bloodbound

- Insläppet börjar 16:00.
- Kvartsfinal i fotboll visas 17:00 på storbild vid serveringen.
- Mellan ca. 21:00 och 01:00 kör discotältet.
- Servering sköts av Röda Bonden.

22 April
WOXSTOCK KICK-OFF
På scen: TOMMY THE GUN & CIRCUS BIZZARRE ORCHESTRA
Röda Bonden, Edsbyn

En kväll tillängat Woxstockfestivalen, dess funktionärer och besökare. Under kvällen kommer Tommy the Gun & Circus Bizzarre Orchestra att spela och programmet för årets Woxstockfestival kommer att presenteras.

Ni som jobbade under Woxstock förra året är inbjudna till en liten personalfest som kommer att ske på Röda Bonden tidigare under kvällen. Ni som jobbade kan anmäla er själva till festen genom att skicka ett mail till info@woxstock.com eller invänta ett trevligt telefonsamtal från någon i styrelsen. Har ni inte fått någon inbjudan innan 14/4, hör av er till oss! Välkomna.

Tommy the Gun and his Circus Bizzarre Orchestra är en svängig ska-swing-punk-rock-orkester med den hypnotiske Tommy the Gun i spetsen. Bandet har spelat ihop i två, snart tre år och utvecklat ett eget sound med ett hänsynslöst sväng och oemotståndliga melodier. Ingen kan utan ansträngning stå still till ett TGCBO i högform, varken publik eller orkestern själv! Bland TGCBOs lyssnarskara återfinns folk med olikartad musiksmak -från dom som gillar skönsjungen pop till de som gillar dieseltung rock bara de gillar nydanande och utmanande musik.

Circus Bizzarre återspeglar i sin musik och runt omkring; bla. cirkusens freak shows och dödsdyrkan i voodoo och satanism, kort och gott människans drift efter mystik, destruktivitet och mörker! TGCBO spelar musik för att hänföra och bortföra, in i extasen och avgrunden!
Kolla in: www.circusbizzarre.com

Lördag 11 mars
MARK OLSON (US)
Hotell Edsbyn

Mark Olson, succémannen från sommarens Woxstockfestival, gästar åter igen Edsbyn. Denna gång tar han med sig kollegan Mike Russell och tillsammans ska de inta Hotellet med countrydoftande sånger om hjärta, smärta och mer eller mindre bra ledare.

Mark Olson var i början av nittiotalet kärnan i bandet The Jayhawks. Bandet var med och drog upp farleden för det som senare kom att kallas alternativ country. Olson lämnade i mitten av nittiotalet bandet och började därmed sin solokarriär. Han har i dagsläget gett ut fem skivor vilka alla kan rekommenderas starkt.

Musiken kan beskrivas som en blandning av skör skönhet, djupt rotad med lekfull glädje som andas den lösa och slappa känslan av Kalifornien, den långa tradition av stora amerikanska låtskrivare från Woody Guthrie till Ryan Adams och bra musicerande. Olson har en säregen röst som talar direkt till hjärtat. Det här är poetisk country och folk av högsta kvalitet!

För att förhandsboka entré, skicka ett e-mail med namn och telefonnummer till: info@woxstock.com.